UPDATED  dinsdag 05-01-2020 18:43 HSV Sport en Genoegen Hoek Leden Info Nieuws 2021 Bestuur Contact Home UPDATED  dinsdag 05-01-2020 18:43 Disclaimer Privacyverklaring Web site info check bijgewerkt op 05-01-2021 HSV Sport en Genoegen Hoek Leveringsvoorwaarden Een dobbertje uitgooien 1ste Kreek

Bekijk & download

Leveringsvoorwaarden 2021

Leveringsvoorwaarden-SenG_10-04-2020 1212

Leveringsvoorwaarden Jaar- en Weekvergunning per post / aanmelding Lidmaatschap 2021.


Bestelling en Levering? Zo spoedig mogelijk!

Een Jaarvergunning of Weekvergunning kan men telefonisch en per e-mail of via de website online bestellen.
Nadat het aanmeldformulier is ingevuld en verzonden (online) is ontvangt u een binnen enkele dagen een bevestigings-e-mail.

Jaarvergunning online.

De bestelde jaarvergunning kan met een pro forma factuur uiterlijk binnen 2 á 3 weken per post geleverd of persoonlijk afgehaald worden.

Weekvergunning online.

De aanlevering van de weekvergunning in digitaal-formaat (PDF) aan het opgegeven e-mail adres, waarna men deze download, afdrukt en activeert en ondertekent. Om activatie online en controle aan de waterkant mogelijk te maken zijn er een aantal verificatie kenmerken opgenomen. Tevens maakt dit inzage en downloaden via de mobiele telefoon mogelijk. De normale besteltijd voor de weekvergunning is 7 dagen, op verzoek kan dat binnen enkele dagen als de visnood hoog is.

Binnen enkele dagen (maximaal een week) ontvangt u een e-mail met pro forma factuur en eventueel een online-vergunning, waarmee men - na online activering/ ondertekening - tijdelijk kan vissen, die is persoonlijk en is direct maar slechts korte tijd geldig, zoals de weekvergunning.

Hengelsportvereniging H.S.V. Sport en Genoegen/ website http://hsvsportengenoegen.nl verwerkt uw aanmelding en u haalt deze persoonlijk af of de Jaarvergunning of Weekvergunning wordt verzonden door PostNL of in België met BPost, meestal binnen in 14 dagen.

Als die termijn door omstandigheden wordt overschreden, dan krijgt u daar zo snel mogelijk vooraf bericht van.


Wilt u vervolgens binnen 14 dagen de koop ongedaan maken, dan kan deze koopovereenkomst kosteloos worden ontbonden, zie bedenktijd en

niet goed geld terug. In dat laatste geval kan Hengelsportvereniging H.S.V. Sport en Genoegen het betaalde bedrag zo spoedig mogelijk terug storten. De terugbetaling vindt in ieder geval binnen 30 dagen na het verbreken van de koopovereenkomst plaats.


Het lidmaatschap gaat u aan voor één jaar en loopt van 1 januari tot en met 31 december (in normale situaties is het lidmaatschapsjaar = vergunningsjaar) met de mogelijkheid van verlenging in het nieuwe jaar. Het bestuur kan de geldigheid van de jaarvergunning na 31 december vanwege bijzondere situaties en omstandigheden voor een korte periode – voor alle bestaande leden - verlengen.


Online aanmelding via de website lidmaatschap en betalen Jaarvergunning (Internet Aankoop)

- Bij de bestelling van een Jaarvergunning via deze website weet u precies wat u koopt en wat u daarvoor betaalt.

Op de webpagina Visvergunningen http://hsvsportengenoegen.nl/visvergunningen.html hebt u kennis genomen van de prijzen die gelden voor een jaarvergunning (inclusief eventuele extra onkosten zoals inschrijfgeld, administratiekosten voor verzending per post).

Na aanmelding zal de totaalprijs (inclusief inschrijfgeld en verzendkosten) worden vermeld in een pro forma factuur die aan het opgegeven e-mail adres zal worden toegestuurd.

- Leden die het voorgaande lidmaatschapsjaar (2020) lid zijn geweest hoeven geen inschrijfgeld te betalen voor 2021, evenmin jeugdleden tot                16 jaar die aansluitend senior lid worden en senior leden ouder dan 70+ jaar.

- Administratieve fouten die door u geconstateerd worden graag z.s.m. doorgeven per e-mail zodat we deze zo snel mogelijk kunnen corrigeren.


Niet goed - geld terug

Indien blijkt dat bij aflevering van de Jaarvergunning de vermelde persoonsgegevens zoals tenaamstelling of andere data incorrect of incompleet zijn, dan zorgt H.S.V. Sport en Genoegen voor correctie.

De verzending van deze nieuwe gecorrigeerde Jaarvergunning zijn dan voor rekening van de hengelsportverening. 

Voorwaarde is wel dat u de correctie zo snel mogelijk doorgeeft, in ieder geval binnen 14 dagen bij H.S.V. Sport en Genoegen binnen is.

In deze gevallen zijn alle kosten (inclusief de verzendkosten) voor onze rekening.

Indien de Jaarvergunning is beschadigd of incompleet wordt afgeleverd, gelden de regels 'Niet goed - geld terug'.

Is de Jaarvergunning wel goed, maar heeft u spijt van uw aankoop?

Dan hebt U een zichttermijn of bedenktijd van 14 dagen om uw goederen te retourneren indien deze niet online zijn geactiveerd of ondertekend.

Kijk voor meer informatie hieronder bij 'bedenktijd'.

Bedenktijd (zichttermijn)

Wettelijk gezien is er na 'online bestelling, aankoop op afstand' normaliter een bedenktijd van 14 werkdagen maar voor een Jaarvergunning gelden er andere regels want deze is persoonlijk. Toch spijt van de aankoop?

Retourneer dan de niet ondertekende Jaarvergunning (inclusief programmaboekje) binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw bestelling.

Opgaaf van redenen is niet nodig, wel gelden de volgende voorwaarden: - De voorlopige vergunning is online niet geactiveerd;

Retourneer de Jaarvergunning, origineel niet ondertekend inclusief programmaboekje.

Bij deze retourzending zijn de verzendkosten wel voor jouw rekening.

Na ontvangst van de retourzending storten we het betaalde aankoopbedrag uiterlijk binnen 30 dagen terug.

H.S.V. Sport en Genoegen kan in bijzondere gevallen van de hierboven geschetste bedenktijd afzien.

Indien van deze mogelijkheid gebruik gemaakt wordt, zal duidelijk vermeld worden waar afwijking van de regel voor geldt (en mogelijk ook de reden waarom).

Speciale acties

Bij speciale acties zal altijd de actieperiode vermeldt worden.

Bestellingen buiten deze periode kunnen nimmer tegen actieprijzen worden geleverd.
H.S.V. Sport en Genoegen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor afwijkingen in prijzen, afbeeldingen en teksten.

Privacy gegarandeerd

H.S.V. Sport en Genoegen respecteert de privacy van alle leden en gebruikers van onze website hsvsportengenoegen.nl en zal de persoonlijke informatie die u aan ons doorgeeft vertrouwelijk behandelen.

Zie ook de Privacyverklaring webpagina (Link: http://hsvsportengenoegen.nl/privacy.html ).


Inwerkingtreding

Deze leveringsvoorwaarden zijn in werking getreden op maandag 01 januari 2021, aangepast 21-12-2020.